missmimosa's FotoPage
Malaysia Picture
By: shasha saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Apr-2008 12:26 Email | Share | | Bookmark

besday girl malu
kakak2
kakak2
View all 6 photos...
besday syuhada aka bdada yang ke 1 tahun.
enjoy sangat dia ngan kakak abang + cousin
party + dinner at park royal penang last weekend.
the food "finger lickin' gooooood"
spread at park royal much better than rasa sayang hotel.
anyway that was so memorable day


Saturday, 29-Mar-2008 12:08 Email | Share | | Bookmark
sukan sekolah kebangsaan sg ara

 
 
 
View all 13 photos...
sukan sekolah anak2. tak masuk pon bahagian cuma memeriahkan suasan ja.


Monday, 17-Mar-2008 07:54 Email | Share | | Bookmark

kat kg mentua my maid di belawan
taken by iman "my sweet kakak"
taken by kakak "ctikuzzzzzku"
View all 12 photos...
holiday kat medan memang anak2 la yang enjoy. p umah my maid tgk anak2 dia. kan main suka depa. bawa ole2 kopi o penang sebungkuih RM7 x 4=RM28 tapi kena tax RM150. terkedu kami pasai tak declare bawa product dari plants. apa pun depa semua enjoy sudahhhh


Tuesday, 11-Mar-2008 08:03 Email | Share | | Bookmark
b&w

 
hutan konkrit


Thursday, 6-Mar-2008 08:02 Email | Share | | Bookmark
MENGHITUNG HARI....

hari merdeka kat indonesia (sukan rakyat)
kat Rumah Mode
Nasi Cumi cumi(Sotong)
View all 12 photos...
Yang dewasa menghitung hari mengundi, yang anak2 menghitung hari nak bercuti...
Cuti kali ni nak bawa anak p medan. Excited sangat depa . Ada apa ekk kat medan tu? Kalu kat bandung tau...la...SHOPPINGGGGG. Teringat lagi tahun lepas p bandung (2nd time) makanan mmg best.... Tempat shopping dia tok sah dok kata mmg tak terkata...BEST GILAAAA

Kalu sesapa dah p medan tolong habaq sat tempat apa yang best nak bawa anak2 p.
sudi2 kan lah menerejah fp saya.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net